Omschrijving

Een huis om verliefd op te worden! Een combinatie van ruimte, sfeer, karakter en modernisatie! Deze riante uitgebouwde jaren 30 woning heeft nog veel authentieke details: het balkenplafond, de paneeldeuren, de schouw en het glas-in-lood zijn gelukkig bewaard gebleven. Gelegen op een mooie locatie nabij het centrum van Gorredijk en op loopafstand van zwembad, tennisbaan en sportvelden. Met parkeerplaats op eigen erf. De tuin ligt op het noord/oosten, maar er komt toch veel zon

Indeling: hal, toilet, woonkamer en suite (totaal ± 45 m²), keuken (± 10 m²), kelder, bijkeuken, toilet, schuurtje (± 18 m²). Etage: overloop, 3 slaapkamers (± 9, 13 en 10 m²) en badkamer. Vlizo trap naar ruime zolder. Inhoud ± 400 m³, perceel 274 m², oorspronkelijke bouwjaar 1933, uitbouw 2007.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee

Bijzonderheden:
• Elektrisch: 3 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Keuken (2017): luxe met vaatwasser, 5 pits gas kookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vriezer (Siemens)
• Badkamer v.v. 2e toilet, douche en wastafelmeubel
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV combi ketel (Remeha 2007)
• De vloer is geïsoleerd d.m.v. Drowa chips
• Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2019
• Voordeur, isolerende beglazing etage en dakgoten (met onderhoudsarme omtimmering) zijn recentelijk vernieuwd