Omschrijving

Pluspunten: slaap- en badkamer op de begane grond en op loopafstand van het centrum! Bovendien 4 slaapkamers op de etage en zeer goed onderhouden, het buitenschilderwerk is in juni 2019 nog uitgevoerd door een erkend schildersbedrijf.
Door de indeling is de woning voor meerdere doelgroepen geschikt: senioren, groter gezin of praktijk aan huis? Het kan hier allemaal. De gezellige tuin met berging en overdekt terras ligt op het noord/oosten, maar door de ligging van de woning komt er de hele dag zon!

Indeling: hal, kelder, keuken ( ± 7 m²) woonkamer (± 27 m²), eetkamer met openslaande deuren naar de tuin (± 18 m²), slaapkamer (± 12 m²), badkamer (± 4 m²), bijkeuken, toilet en achterom. Etage: overloop met vaste kasten en 4 slaapkamers (± 7, 7, 8 en 9 m²). Zolder (2x) boven aanbouw en woning bereikbaar via vlizotrap. Verder op het perceel: berging (± 9 m²), en overdekt terras (± 11 m²). Inhoud ± 460 m³, perceel 472 m², bouwjaar ± 1920.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Elektrisch: 5 groepen, 2 aardlekschakelaars
• Verwarming en warm water d.m.v. CV (Remeha 2007)
• Keuken (2004) voorzien van vaatwasser, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en oven
• Badkamer met wastafelmeubel, douche en designradiator
• In 2000 zijn nieuwe geïsoleerde dakplaten en dakpannen aangebracht en is de woning voorzien van RVS goten
• In 2004 is er een verbinding naar de garage gemaakt waardoor een eetkamer en een extra slaapkamer zijn gecreëerd
• Buitenschilderwerk is uitgevoerd in juni 2019 door een erkend schildersbedrijf