Omschrijving

STILLE VERKOOP

Waarschuwing: een bezichtiging kan uw hart sneller laten slaan!
Hoewel de woning volgens de overheid in 1920 gebouwd is, heeft het de typische en gewilde jaren 30 stijl. Vrijstaand mét garage, sfeervol, degelijk maar gedateerd. Gelegen tegen het centrum van Gorredijk. Op een kavel van maar liefst 664 m².

De grote tuin ligt op het noord/oosten, maar door de ligging van de woning komt er de hele dag zon! De woning is gebouwd in de jaren 30 en geeft veel mogelijkheden, maar verdient een modernisatie.

Indeling: entree, gang, sfeervolle woonkamer (± 24 m²), keuken (± 12 m²), kelder, slaapkamer (± 10 m²), badkamertje, achterom met toilet. Etage: overloop met kastruimte, 2e toilet, 3 slaapkamers, kleine badkamer en een inloopkast. Zolder via losse trap. Vrijstaande stenen garage (± 18 m²).

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Elektrisch: 4 groepen, een aardlekschakelaar
• Verwarming en warm water d.m.v. CV ketel
• Eenvoudige maar nette voorzieningen qua keuken en sanitair
• Deels enkel glas, deels voorzetramen en deels dubbel glas