Omschrijving

De gewilde jaren 30 stijl, vrijstaand mét garage, keurig onderhouden maar gedateerd. Gelegen tegen het centrum van Gorredijk. De gezellige tuin ligt op het noord/oosten, maar door de ligging van de woning komt er de hele dag zon! De woning is gebouwd in de jaren 30 en is sinds de eind jaren 60 keurig en met liefde bewoond geweest maar verdient een modernisatie.

Indeling: entree/tochtportaal, gang, toilet, sfeervolle woonkamer (± 33 m²), keuken (± 5½ m²), kelder, achterom, aangrenzende bijkeuken en doucheruimte. Etage: overloop met glas-in-lood raam, 3 slaapkamers (± 12, 8 en 8 m²) en een vaste kast. Zolder via losse trap. Verder op het perceel: stenen garage (± 18 m²), berging (± 6 m²), werkplaats (± 18 m²) en overkapping. Inhoud ± 330 m³, perceel 406 m², bouwjaar ± 1935.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Elektrisch: 5 groepen, geen aardlekschakelaar
• Verwarming en warm water d.m.v. CV (Vaillant uit ± 2004),
• Eenvoudige maar nette voorzieningen qua keuken en sanitair
• Deels enkel glas, deels voorzetramen en deels dubbel glas
• Schilderwerk grotendeels in 2018 uitgevoerd
• De “niet zelf-bewoningsclausule” is van toepassing, meer informatie bij de makelaar