Omschrijving

Leuke kans voor handige (door)starters! Zeer ruime 2 onder 1 kap woning met garage op een kavel van 445 m² en op loopafstand van alle voorzieningen, binnen enkele minuten staat u in het centrum van Gorredijk. De woning is iets verouderd maar biedt zeker mogelijkheden voor een handige koper. Door de hoge gootlijn is er op de etage voldoende ruimte voor 4 slaapkamers en een badkamer.

Indeling: begane grond:  hal met meterkast, toilet, kast, ruime woonkamer in 2 delen (totaal ± 33 m²), dichte keuken (± 13 m²), bijkeuken, aangebouwde berging (± 15 m²) en garage (± 21 m²).  
1e Etage: overloop, 2e toilet, badkamer (± 4 m²) en 4 slaapkamers (± 6, 10, 11 en 11 m²). 2e etage: zolder via vlizotrap (met stahoogte in de nok). Bouwjaar 1970, kavel 445 m², inhoud ± 385 m³.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is goed bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.
 
Neem uw eigen NVM makelaar mee!
 
Bijzonderheden:

•    Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV combi ketel (Nefit Ecomline > 15 jr.)
•    Elektrisch: 6 groepen en aardlekschakelaar
•    Badkamer: wastafel en douche
•    Keuken: geen inbouwapparatuur
•    Begane grond grotendeels voorzien van isolerende beglazing
•    Garage voorzien van elektrische deur