Omschrijving

Een echte blikvanger in Gorredijk. In het centrum, op de hoek van de Nijewei met de Marktstraat staat deze degelijke jaren 30 woning. De voormalige notariswoning. Een kantoor aan huis is dus eenvoudig te realiseren. De sfeer is uniek, hoewel een koper wel rekening moet houden met een investering voor modernisatie, isolatie en luxe. De woning verdient het! Waarschuwing: een bezichtiging verhoogt uw hartslag!

Indeling: voor de indeling verwijzen we naar de plattegronden. De kavel is 884 m² en het woonoppervlakte is maar liefst ruim 300 m². Er zijn nog veel karakteristieke elementen zoals glas-in-lood, metselwerk en dergelijke, maar de binnenzijde heeft ook een hoog jaren 70 gehalte. In de jaren 70 is de woning uitgebouwd en verbouwd.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Elektrisch: 9 groepen en 3 aardlekschakelaars
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen Atag CV ketel (2012)
• Eenvoudige voorzieningen qua keuken en sanitair
• Deels enkel glas, deels voorzetramen en deels dubbel glas
• De woning is gebouwd in de jaren 30 en geeft veel mogelijkheden, maar verdient een modernisatie.
• Ouderdomsclausule en ‘niet-zelf-bewoningsclausule’ zijn van kracht, meer informatie via de makelaar