Omschrijving

Geniet van de ruimte, de kwaliteit, de privacy én de uitstraling! Deze vrijstaande woning met garage is in 2006 gebouwd en heeft een tuin op het zuidwesten. Met een woonoppervlak van maar liefst 180 m², dus aan ruimte geen gebrek. Bovendien een gunstige ligging aan de rand van het centrum. De woning ligt op de hoek van de Mientewei met de Nijewei, op loopafstand van winkels, zwembad, tennisbaan en sportvelden. Degelijk en traditioneel gebouwd met betonvloeren op alle etages.

Indeling: hal, toilet en meterkast, royale living met zij-erker, met eikenhouten parketvloer en halfopen keuken (totaal ± 60 m²) met design keukenblok, bijkeuken met deur naar de garage. 1e etage: overloop, 3 slaapkamers (± 18, 16 en 17 m²), moderne badkamer (± 7 m²). Vaste trap naar de 2e etage: 4e slaapkamer (± 20 m²) en ruime zolder (± 30 m²) met mogelijkheid van 5e slaapkamer. Tuin op het zuid/westen met verrassend veel privacy.

Inhoud ± 635 m³, bouwjaar: 2006, perceel 420 m².

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi (Vaillant 2006)
• Keuken met inductie kookplaat, combimagnetron, vaatwasser en afzuigkap (Siemens)
• Badkamer met ligbad, douchehoek, wastafel en 2e toilet
• Elektrisch: 8 groepen met 2 aardlekschakelaars
• Energielabel A