Omschrijving

Graag ontvangen wij uw bezichtigingsaanvraag via de mail, de bezichtigingen worden gepland op donderdag 25 en vrijdag 26 augustus 2022.

Fundaprijs!
Een huis om verliefd op te worden! Prachtige, met behoud van karakter gerenoveerde, vrijstaande jaren 30 woning met garage. Het balkenplafond, de paneeldeuren en het glas-in-lood zijn gelukkig grotendeels bewaard gebleven. Met een bijna 20 meter diepe achtertuin met overdekt terras waardoor u altijd een zonnig of schaduwrijk plekje kunt vinden. Ligging aan de rand van het centrum met alle voorzieningen in de buurt.

Indeling en afmetingen woonhuis: de woning heeft een ideale en gewilde indeling; hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze 3D rondleiding is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt namelijk op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, de A7 ligt wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Elektrisch: met 6 groepen, krachtstroom en 2 aardlekschakelaars
• Keuken (1998): v.v. vaatwasser (2015), 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron en oven
• Badkamer (2013): v.v. stortdouche, dubbele wastafel en 2e toilet
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV combi ketel (ATAG 2013)
• De vloer is geïsoleerd d.m.v. chips
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen afhankelijk van de koopsom eenmalig vrijgesteld worden
van overdrachtsbelasting