Omschrijving

Buitenkans! Ruime twee onder één kap woning aan de rand van het centrum van Gorredijk. Deze in 2006 door van Geveke Bouw degelijk gebouwde woning biedt bijzonder veel ruimte door de hoge gootlijn en heeft een tuin op het zuidwesten. U valt hier met de neus in de boter want recentelijk (2019) zijn zonnepanelen geplaatst, is de woning geschilderd, de cv ketel is vervangen en afgelopen zomer (2021) is de badkamer geheel vernieuwd. De woning is instapklaar!

Indeling: ruime hal, toilet, woonkamer met half open keuken (totaal maar liefst ± 46 m²), bijkeuken/achterom (± 4 m²), (fietsen)berging en overdekt terras. Etage: overloop, 3 slaapkamers (± 9, 13 en 16 m²) en een luxe badkamer (± 7 m²). Vaste trap naar de 2e etage met mogelijkheid van 4e slaapkamer en een vaste trap naar een kleine zolderberging.

Inhoud ± 500 m³, perceel 252 m², bouwjaar 2006.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, de A7 ligt wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. Intergas combi ketel (2019)
• Keuken (2006) met vaatwasser, gaskookplaat en afzuigkap
• Badkamer (2021): modern met 2e toilet, designradiator, inloopdouche en fraai wastafelmeubel met 2 wasbakken
• Elektrisch: 7 groepen met aardlekschakelaars en perilex stekker voor inductie-of keramische kookplaat
• In 2019 voorzien van 12 zonnepanelen (335Wp)
• In 2019 buitenom geschilderd
• Degelijk gebouwd in 2006 door van Geveke Bouw
• Materialen voor modernisatie van het toilet zijn aanwezig en kunnen worden overgenomen, dit geldt ook voor
de plintboiler in de keuken