Omschrijving

Het is waar, je moet wel even de handen uit de mouwen steken om de woning te moderniseren, maar de basis is goed en de plek prachtig.  In de prijs hebben we rekening gehouden met de staat van de woning. Het is vooral een kwestie van moderniseren, isoleren en verbeteren. De woning staat op een kavel van 300 m², maar voelt veel ruimer door de ligging aan de weilanden. Hierdoor heb je een prachtig uitzicht. De woning is gebouwd in 1930 en in 2009 uitgebouwd met een slaap- en badkamer op de begane grond. Daardoor geschikt voor zowel gezinswoning als voor senioren.

Indeling: entree, woonkamer (± 30 m²), dichte keuken (± 7 m²), slaapkamer (± 15 m²) met aangrenzende badkamer, bijkeuken/achterom (± 12 m²). Vrijstaande stenen garage (± 25 m²) met zolder. Etage: ruime overloop, 2 slaapkamers (± 10 en 14 m²) de etage kan eenvoudig anders ingedeeld worden naar grotere of meer slaapkamers. Vlizotrap naar zolder.
Inhoud ± 355 m³, perceel 300 m², bouwjaar ± 1930/2009.
 
Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Art. 6.3 (t.a.v. verborgen gebreken) van de NVM koopakte wordt uitgesloten (meer info bij de makelaar)
• Elektrisch: 5 groepen plus kookgroep en 2 aardlekschakelaars
• Deels voorzien van isolerende beglazing
• Eenvoudige maar nette keuken
• Badkamer met douche, wastafel en toilet
• Centrale verwarming middels een combi ketel (2009)
• Overdracht dient plaats te vinden bij Notaris Rispens Gorredijk