Omschrijving

Gezien de grote belangstelling kunnen we belangstellenden vanaf 22 januari om 15.00 uur alleen nog op een reservelijst plaatsen. Geef uw gegevens a.u.b. door, soms valt er een gaatje in het schema en kunt u alsnog bezichtigen. Stuur bij belangstelling bij voorkeur een email met uw gegevens.

Wat een verrassend plekje, aan de gemeentegrens tussen Opsterland en de gemeente Heerenveen staat deze keurig onderhouden en sfeervolle vrijstaande jaren 30 woning met slaap- én badkamer op de begane grond! Vanuit de woonkamer kijk je over de Nijewei richting Gorredijk. Gelegen in het landelijk gebied. De woning staat op een kavel van maar liefst 1165 m². Door het gebruik van de naastgelegen weg als oprit naar de garage is de tuin en het erf maximaal functioneel te benutten.

Indeling: entree, ruime hal met toilet, woonkamer met open woonkeuken, keldertje, slaapkamer en badkamer. Etage: grote overloop en twee slaapkamers. De etage kan eenvoudig anders ingedeeld worden naar grotere of meer slaapkamers. Ruime garage op het erf. Diepe tuin met tuinhuisje.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, de A7 ligt wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:

• Keuken met 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast
• Elektrisch: 6 groepen, geen aardlekschakelaar
• Deels voorzien van isolerende beglazing
• Badkamer (2018) met wastafelmeubel, douchecabine en wasmachine-aansluiting
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV ketel (Atag 2020)
• Schilderwerk buitenom ca. 2017 uitgevoerd