Omschrijving

Zeer populair woningtype door z’n uitstraling en ruimte! Met hoge gootlijn rondom. Deze zeer ruime “GROOTHUIS” woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk nabij speelveld, scholen en de uitvalswegen van Gorredijk.

Indeling: entree, toilet, ruime woonkamer opgedeeld in een voorkamer en een achterkamer c.q. woonkeuken, indien gewenst weer eenvoudig samen te voegen tot één woonkamer met half open keuken (totaal ± 51 m²), openslaande deuren naar de tuin, bijkeuken, kantoor (± 8 m²), garage (± 11 m²), vrijstaande berging (± 5 m²) en tuin op het westen. Etage: 3 riante slaapkamers (± 17, 10 en 16 m²), lichte complete ruime badkamer. 2e etage: veel zolder-/bergruimte en 4e slaapkamer (± 12 m²). Inhoud ± 590 m³ (incl. garage). Perceel 281 m². Bouwjaar 1995.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is goed bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Volledig geïsoleerde woning, traditionele bouw
• Garage en kantoor voorzien van betegelde en geïsoleerde vloer
• Keuken (ca. 1998) v.v. koelkast, oven, vaatwasser (vernieuwd), 4 pits-gaskookplaat en afzuigkap
• Badkamer: in lichte kleuren met ligbad, douche, wastafel en 2e toilet
• Verwarming en warm water d.m.v. combi ketel (Vaillant, november 2009)
• Elektrisch: 6 groepen met 2 aardlekschakelaars
• Kruipruimte voorzien van schelpen (isolerende werking)
• Vorstvrije buitenkraan achterzijde
• Kantoorruimte begane grond met veel stroompunten, CV en zicht op de tuin.