Omschrijving

Ruime starterswoning! Deze mooi gelegen tussenwoning is qua prijs geschikt voor starters maar biedt voldoende ruimte voor een gezin. Door de vaste trap naar zolder zijn er maar liefst 4 ruime slaapkamers. Aan de voorzijde grenst de woning aan een speelveldje en aan de achterzijde heeft de woning een vrije ligging door de aangrenzende groenstrook met daarachter een weg. De Noormanstrjitte is een rustige kindvriendelijke straat met overwegend bestemmingsverkeer en is gelegen in de nabijheid van de basisschool en sportvelden. Indeling: entree, toilet, woonkamer met half open keuken (± 40 m²), bijkeuken (± 8 m²) en berging (± 14 m²). Etage: overloop, 3 slaapkamers (± 10, 10 en 11 m²), 2e toilet en badkamer (± 6 m²). 2e etage: vaste trap naar zolder met bergruimte en 4e slaapkamer (± 12 m²). Tuin op het zuidwesten met achterom.
Inhoud ± 390 m³, perceel 135 m², bouwjaar ca. 1977.

Wijnjewoude is een gezellig dorp met een rijk verenigingsleven.
De ligging tussen de natuurgebieden Duurswouderheide, Weinjeterper Schar en de nabij gelegen landgoederen/bossen van Beetsterzwaag is fantastisch voor natuurliefhebbers. De bereikbaarheid van de grotere plaatsen in de vierhoek Drachten, Groningen, Assen en Heerenveen is bijzonder gunstig.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken: 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser (2013)
• Badkamer: wastafelmeubel, bad en douchecabine
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen cv combi ketel (Intergas ca. 2010)
• Elektrisch: slimme meter, 6 groepen met 1 aardlekschakelaar
• Geheel voorzien van isolerende beglazing
• In 2020 buitenom geschilderd