Omschrijving

Deze in 1974 traditioneel en degelijk gebouwde woning met garage staat op een hoekkavel van 478 m². Gelegen op de hoek van de Omgong met de Bûkenhage op loopafstand van de Liphústerheide en van het nieuwe multifunctioneel centrum de It Kobunderhûs, met dorpshuis, openbare basisschool, peuterspeelplaats en sportvereniging. De woning is altijd netjes bewoond geweest maar verdient een modernisatie. Het woont hier heerlijk, getuige het feit dat de woning tot voor kort nog door de eerste bewoner bewoond werd.

Indeling: hal, toilet, douche, woonkamer met aangrenzende werk- of slaapkamer, woonkeuken met eenvoudige serre en garage met bijkeukenfunctie. Etage: overloop, 2e toilet, vaste kast en oorspronkelijk 4 slaapkamers, maar door samenvoeging zijn er momenteel 3 slaapkamers. Vlizotrap naar de 2e etage. De creatieve of handige koper lukt het vast om een vaste trap te realiseren naar deze etage met voldoende ruimte voor extra (slaap)kamers. Voor maatvoering zie de plattegronden.

Lippenhuizen is een gezellig dorp met basis voorzieningen waaronder een cafetaria/eetgelegenheid, basisschool, kleuterschool en kinderopvang. Verder een rijk verenigingsleven. Lippenhuizen ligt in een schitterende omgeving met bos, heide en landerijen. De plaats Gorredijk met haar vele voorzieningen ligt slechts op enkele kilometers afstand alsmede de A7 Groningen – Heerenveen.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Eenvoudige douche met wastafel op de begane grond
• Keuken is degelijk maar afgeschreven
• Elektrisch: 5 groepen en aardlekschakelaar
• Verwarming en warm water d.m.v. CV ketel (Remeha 2010)
• Plat dak is lekvrij, maar dateert van ca. 1990
• Niet-zelf bewoningsclausule en ouderdomsclausule van toepassing (meer informatie bij de makelaar)
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting.