Omschrijving

Wat een plek! En wat een ruimte!

Deze woonboerderij is ideaal voor dubbele bewoning. Aan ruimte geen gebrek. Er blijft zelfs voldoende ruimte over voor hobby, dieren en/of kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten. Gelegen op een kavel van 4804 m² met vrij uitzicht. Op wandelafstand (800 meter) van de bosrand van het prachtige natuurgebied Duurswouderheide (onderdeel Friese Wouden) en verderop de Wijnjeterper Schar.
 
Voor de indeling verwijzen we naar de plattegronden en de foto’s. Globaal omschreven: er zijn twee woonkamers, twee woonkeukens, meerdere toiletten, twee badkamers en momenteel 5 slaapkamers. De voorbereidingen voor 2 extra slaapkamers en een derde badkamer zijn gemaakt. Daarmee ontstaat zelfs de mogelijkheid tot driedubbele bewoning. Achter het woongedeelte is een inpandige schuur met een verbinding naar een aangebouwde werkplaats. Op het erf is een vrijstaande garage gebouwd. Een tweede vrijstaande schuur is niet meer te gebruiken en de kans is groot dat een koper deze af zal willen breken. De riante carport is groot genoeg voor de stalling van maar liefst 4 auto’s.
 
Wijnjewoude is een gezellig dorp met een rijk verenigingsleven.
De ligging tussen de natuurgebieden Duurswouderheide, Weinjeterper Schar en de nabij gelegen landgoederen/bossen van Beetsterzwaag is fantastisch voor natuurliefhebbers. De bereikbaarheid van de grotere plaatsen in de vierhoek Drachten, Groningen, Assen en Heerenveen is bijzonder gunstig. 

 
* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.
 
Neem uw eigen NVM Makelaar mee!
 
 
Bijzonderheden:

  • Nutsvoorzieningen hebben geen gescheiden meters
  • De twee woningen hebben een eigen individuele CV (AWB en Remeha)
  • De sanitaire voorzieningen zijn functioneel, maar gedateerd.
  • Keuken (nr. 2): met 4 pits gaskookplaat, koelkast, vaatwasser, afzuigkap en combi magnetron
  • Keuken (nr.2A): eiken keuken zonder inbouwapparatuur
  • Elektrisch: 9 groepen, 2 aardlek en krachtstroom
  • Glasvezel is mogelijk, echter er is nog niet een contract afgesloten