Omschrijving

Gezien de grote belangstelling kunnen we belangstellenden vanaf nu alleen nog op een reservelijst plaatsen. Geef uw gegevens a.u.b. door, soms valt er een gaatje in het schema en kunt u alsnog bezichtigen. Stuur bij belangstelling bij voorkeur een email met uw gegevens.

De bezichtigingen worden ingepland op 28 en 29 september 2021.

Rustzoekers opgelet! Op een prachtige groene plek, aan een rustige weg en met zicht op doorgaand vaarwater (Turfroute), staat deze in 1999 degelijk gebouwde vrijstaande woonboerderij met garage en stalruimte.
Niet alleen door de prachtige ligging een uniek object, maar zeker ook voor de paardenliefhebber een buitenkans: de kavel is maar liefst ruim 1 hectare en in de stal treft u 2 paardenboxen.
Geen paarden? Ook dan woont het hier uiteraard prachtig en kunt u volop genieten van uw heerlijk ruime kavel en prachtige tuin.
De woning is uitzonderlijk goed onderhouden en praktisch ingedeeld met alle voorzieningen op de begane grond. De etage heeft een betonnen verdiepingsvloer en biedt ruimte aan tenminste 4 slaapkamers.

Indeling (zie plattegrond voor afmetingen): hal met toilet en trapopgang, woonkamer, keuken, slaapkamer, badkamer en achterom/bijkeuken. Etage: 1 slaapkamer, overige ruimte nog in te delen met genoeg ruimte voor 3 slaapkamers en badkamer. Zolder via vlizotrap.
Verder op het perceel: een vrijstaande, stenen garage met elektrische deur en stalruimte met 2 paardenboxen en (hooi)zolder.
Perceel: 10.383 m²

Donkerbroek is centraal gelegen in de bosrijke zuidoosthoek van Friesland nabij natuurgebied Duurswouderheide. Het is een gezellig dorp met veel eigen voorzieningen (waaronder een basisschool en supermarkt) en een rijk verenigingsleven. De bereikbaarheid van de grotere plaatsen in de vierhoek Drachten, Groningen, Assen en Heerenveen is bijzonder gunstig.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken (2011): met 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, vriezer, koelkast combi magnetron en
fraai natuurstenen blad
• Badkamer: met douchecabine, bad, wastafel en toilet
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen cv-ketel (Vaillant 2014), de begane grond is voorzien
van vloerverwarming
• Elektrisch: 7 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Aanvaarding door verkoper te bepalen tussen 01-02-2022 en 01-07-2022 met een vooraankondiging van 6 weken