Omschrijving

Gezien het grote aantal belangstellenden kunnen we op dit moment geen bezichtigingen meer aannemen. U kunt ons wel een mail sturen om op de wachtlijst geplaatst te worden. Soms valt er een gaatje in het bezichtigingsschema en dan kunt u wellicht alsnog ingepland worden.

Rustzoekers opgelet!
Op een prachtige plek, aan een rustige weg, centraal gelegen in de bosrijke zuidoosthoek van Friesland staat deze sfeervolle, vrijstaande woning met oprit en garage. De woning is rond 1920 gebouwd, en in de loop der jaren gemoderniseerd. Zo zijn in 2019 het dak en de dakkapel nog vernieuwd. De afwerking aan de binnenkant op de etage moet echter nog grotendeels plaatsvinden. Op de begane grond bevinden zich alle noodzakelijke voorzieningen, waaronder een slaap- en badkamer.

Indeling (zie plattegrond voor afmetingen): achteringang, toilet, badkamer, sauna, wasmachineaansluiting, woonkamer, keuken en slaapkamer. Etage: 1 slaapkamer, overige ruimte nog in te delen Verder op het perceel: een vrijstaande, houten garage en een kas. Perceel: 1.680 m² + strook snippergroen van ca. 31 m²

Wijnjewoude is een gezellig dorp met een rijk verenigingsleven. De ligging tussen de natuurgebieden Duurswouderheide, Weinjeterper Schar en de nabijgelegen landgoederen en bossen van Beetsterzwaag is fantastisch voor natuurliefhebbers. De bereikbaarheid van de grotere plaatsen in de vierhoek Drachten, Groningen, Assen en Heerenveen is bijzonder gunstig.

Neem uw eigen NVM-makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken: fornuis met vierpitsgaskookplaat en oven, afzuigkap
• Badkamer (± 2016): douche, wastafelmeubel en designradiator
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen cv-ketel (Remeha Avanta ± 2011) en houtkachel
• Elektrisch: 3 groepen en slimme meter
• Voorzien van zonnepanelen
• Ouderdomsclausule en niet-zelfbewoningsclausule zijn van kracht
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting
• Verkoop is onder voorbehoud van toestemming van alle erfgenamen