Omschrijving

Goed nieuws: door de vakantieperiode hebben we besloten de periode van bezichtigen te verlengen. Bezichtigingen kunnen plaats vinden in de periode 5 tot en met 16 mei 2022. Graag horen we welke datum en tijdstip uw voorkeur heeft.

Door GROOTHUIS gebouwde 2 onder 1 kap woning met garage. De bouwer heeft zijn naam eer aan gedaan, het betreft namelijk een verrassend groot huis! Door de dakkapellen voor en achter ontstaat het gevoel van een hoge gootlijn.
De woning is in 2003 gebouwd en kent, naast de ruimte, vele pluspunten: gewilde buurt, degelijke bouw, tuin op het zuiden, 9 zonnepanelen, vaste trap naar zolder met mogelijkheid van 4e slaapkamer en goed onderhouden. Kortom, zo goed als verhuisklaar.

Indeling: hal, toilet, woonkamer met half open keuken (totaal ± 52 m²), bijkeuken (± 6 m²) en garage (± 22 m²). Etage: 3 slaapkamers (± 10, 15 en 17 m²) en een badkamer (± 6 m²). Vaste trap naar de zolder met mogelijkheid van 4e slaap/werkkamer (± 22 m²). Tuin op het zuiden met veranda, schuurtje (± 7 m²) en tuinhuisje (± 7 m²).
Perceel 332 m², bouwjaar 2003.

Lippenhuizen is een gezellig dorp met basis voorzieningen waaronder een cafetaria/eetgelegenheid, basisschool, kleuterschool en kinderopvang. Verder een rijk verenigingsleven. Lippenhuizen ligt in een schitterende omgeving met bos, heide en landerijen. De plaats Gorredijk met haar vele voorzieningen ligt slechts op enkele kilometers afstand, alsmede de A7 Groningen – Heerenveen.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV ketel (Nefit 2016)
• Keuken (2003) voorzien van granieten blad, koelkast, 4 pits kookplaat, afzuigkap, combi magnetron en vaatwasser
• Badkamer (2003) v.v. hangend toilet, wastafelmeubel, bad en douchecabine
• Elektrisch: 5 groepen en 2 aardlekschakelaars
• In 2019 voorzien van 9 zonnepanelen
• Buiten schilderwerk uitgevoerd in 2015
• Overdracht dient plaats te vinden bij Rispens notarissen in Gorredijk
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen wellicht eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting