Omschrijving

Zeer degelijke en geliefde ‘Noppert’ woning. Dat wil zeggen: mét betonvloeren op alle etages. Keurige half vrijstaande woning met garage en een tuin op het westen. Door de mooie ligging is de achterzijde ook lekker vrij en dat geeft extra privacy en kans op zon. De woning is recent geschilderd en voorzien van moderne keuken en badkamer. Kortom een vrijwel verhuisklare gezinswoning.
 
Indeling: hal, toilet, woonkamer met moderne open keuken (totaal ± 40 m²) met schuifpui naar de tuin (westkant), bijkeuken, garage. De tuin is ook bereikbaar via een achterom over eigen erf.  Etage: overloop, 3 slaapkamers (± 12, 10 en 7 m²) en een keurige badkamer.
2e etage via vaste trap: te gebruiken als 4e slaapkamer (± 8 m² met meer vloeroppervlakte) en berging.
 
Inhoud ± 420 m³ (incl. garage), bouwjaar 1997, perceel 279 m².
 
Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!
 
Bijzonderheden:

  • Verwarming en warm water d.m.v. eigen cv combi ketel (Intergas 2007)
  • Moderne keuken (2011) met 5 pits gaskookplaat, koelkast, vaatwasser, combi magnetron en afzuigkap
  • Badkamer (2007) v.v. ligbad, douche, toilet en wastafel
  • Elektrisch: 6 groepen en 2 aardlekschakelaars
  • Garage met elektrische sectionaaldeur
  • Schilderwerk is in 2019 buitenom professioneel uitgevoerd
  • Bestrating is in 2016 vernieuwd