Omschrijving

Verhuisklaar met vrij uitzicht!

Heb jij even geluk, hier kom je in een gespreid bedje én op een mooi plekje. Deze prachtige twee onder één kap woning is de afgelopen jaren geheel gemoderniseerd en voorzien van een ruime aanbouw. In deze aanbouw tref je de fraaie keuken met inbouwapparatuur en een schuifpui naar de zonnige tuin op het westen. De tuin biedt veel privacy en heeft een overdekt terras. De woning is gebouwd met een vaste trap naar de 2e etage en beschikt daardoor over 4 slaapkamers. Daarnaast mag als extra pluspunt de moderne badkamer genoemd worden.
Gelegen aan de rand van Gorredijk met vrij uitzicht over de weilanden richting Lippenhuizen.

Indeling: zijentree, toilet, woonkamer, woonkeuken, bijkeuken en berging (voormalige garage).
Verdieping: 3 slaapkamers, overloop, stookruimte en een badkamer.
Vaste trap naar de zolder met 4e (slaap)kamer

Voor een uitgebreider beeld van de indeling: Hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Kunt u wel wat hulp en advies gebruiken? Neem dan uw eigen NVM makelaar mee!
Bijzonderheden:
• Keuken (2011): v.v. quooker, 6 pits gaskookplaat, afzuigkap (2022), oven, koelkast, vriezer, magnetron en vaatwasser (2018)
• Badkamer (2016): met 2e toilet, douche en dubbel wastafelmeubel
• Elektrisch: ruim voldoende groepen en aardlekschakelaars
• Verwarming en warm water d.m.v. 2 x CV combi ketel (Intergas 2011) en heteluchtverwarming
• Waterontharder aangebracht
• Glasvezel aansluiting aanwezig
• Doorkijk houtkachel ter overname
• Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2021