Omschrijving

Graag ontvangen wij uw bezichtigingsaanvraag bij voorkeur via de mail, de bezichtigingen worden gepland op maandag 23 mei, dinsdag 24 mei en woensdag 25 mei 2022.

Een échte jaren 30 woning! Niet voor niets wordt deze populaire bouwperiode nog steeds gekopieerd. Maar heb je niet liever het origineel dan een kopie? Dan zit je hier goed! Het glas-in-lood is prachtig, net als de erker, de suitedeuren en de schouw. De woning is degelijk gebouwd en altijd netjes bewoond maar verdient een modernisatie.

Indeling: hal, keuken, kelder, eetkamer met suitedeuren naar de woonkamer, achterom, toilet en kleine badkamer. Etage: overloop en 3 slaapkamers. Kleine zolder. Op het erf staat naast een vrijstaande houten garage nog een houten berging met aangrenzende overkapping.
Jubbega (gemeente Heerenveen) is een dorp met veel voorzieningen zoals o.a. winkels, sportverenigingen en basisonderwijs. De ligging is zeer gunstig, zeker t.a.v. de bereikbaarheid /verbindingen van de grotere plaatsen zoals, Heerenveen, Drachten, Oosterwolde, A7 en A32. De omgeving is Ideaal om te wandelen, te fietsen, de hond uit te laten en/of heerlijk tot rust te komen. Een plekje zo lekker dicht bij de natuurgebieden zoals Kiekenberg, Tjongervallei en het Katlijker Schar. Dan weet je dat je zoektocht kan stoppen!

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Eenvoudige keuken en sanitaire voorzieningen
• Elektrisch: 4 groepen en een kookgroep
• Verwarming d.m.v. gaskachels
• Warm water d.m.v. huur boiler
• De ouderdomsclausule en de niet-zelf-bewoningsclausule zijn van toepassing
• Overdracht dient plaats te vinden bij Van Dijk Notariaat (voorheen Rispens notarissen) in Gorredijk
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen wellicht eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting