Omschrijving

Kleinschalige woonboerderij met inpandige garage, vrijstaande grote schuur en een prachtig aangelegde tuin, met verschillende borders, een moestuin en een kleine boomgaard. De oprit is ruim met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De woonboerderij is volledig verbouwd in 1989 en heeft een prachtig uitzicht over de landerijen. De kavel meet 4.870 m². Een idyllisch en goed verzorgd geheel.

Indeling begane grond: Entree, hal, bijkeuken, toiletruimte, eetkeuken met L-vormige keukenopstelling en een schuifpui naar het terras, sfeervolle woonkamer met eikenhouten vloer en open haard. Tweede hal met toegang naar de vier (slaap)kamers, badkamer met inloopdouche, ligbad en vaste wastafel en een inpandige ruime L-vormige garage / berging met openslaande deuren. Indeling 1e verdieping: Overloop met inloopkast/berging, werk- / studeerkamer, 2e badkamer, CV kast (Atag HR combiketel 2011), 5e slaapkamer. Indeling 2e verdieping: Zolderberging bereikbaar middels vlizotrap. Tuin: De riante tuin is schitterend aangelegd met verschillende borders, rozen en heesters. In de tuin staan twee kleine kassen en een grote vrijstaande schuur met een vloeroppervlakte van ruim 70 m², fruitbomen en een moestuin. Er zijn diverse zonne- en schaduwterrassen, welke veel privacy bieden, waaronder een schaduw biedend terras onder volgroeide platanen.

Algemeen: Het object ligt aan een doorgaande weg in het buitengebied met vrij uitzicht over de weilanden aan de voor- en achterzijde. De voorzieningen van Heerenveen en Gorredijk bevinden zich op circa 10 minuten afstand. De supermarkt in Nieuwehorne is nabij gelegen.

Bouwjaar: Oorspronkelijk omstreeks 1927 en volledig verbouwd tot woonboerderij omstreeks 1989.

Bijzonderheden: Het dakbeschot van de woonboerderij is asbesthoudend (hechtgebonden). Aanvaarding in overleg.