Omschrijving

Waar is dat nog mogelijk! Vrijstaand wonen tegen een betaalbare prijs! Precies, bij deze knusse woning aan de Schoterlandseweg. Met aan de achterzijde vrij uitzicht over de weilanden. En dan ook nog eens mét garage en op een perceel van maar liefst 539 m². Kom je even kijken?

De woning is netjes bewoond en is voorzien van isolerende beglazing, spouwisolatie, dakisolatie, gerenoveerde keuken en badkamer. Gelegen op een ruime kavel van 500 m² in het buitengebied van Jubbega (gem. Heerenveen) met aan de achterzijde vrij uitzicht over de weilanden. En voor kopers met kleine kinderen: op slechts ca. 300 m bevindt zich een basisschool.

Indeling: hal, woonkamer met half open keuken (± 28 m²), kelder, achterom/bijkeuken met toilet en doucheruimte. Vrijstaande garage (± 18 m²). Etage: overloop met kastruimte en 2 slaapkamers (± 16 en 12 m²). Van de grootste kamer zijn eenvoudig weer twee slapkamers te maken indien gewenst. Zolder is momenteel niet in gebruik. Inhoud ± 250 m³, perceel 539 m², bouwjaar ca. 1955.

Jubbega is een dorp met veel voorzieningen zoals o.a. winkels, sportverenigingen en basisonderwijs in de gemeente Heerenveen.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. centrale verwarming (Nefit 2012)
• Nette maar eenvoudige keuken met 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Elektrisch: 4 groepen
• Doucheruimte met wastafel in 2012 gerenoveerd
• Vrijwel geheel voorzien van isolerende beglazing
• Voorzien van 8 zonnepanelen (1280PW)