Omschrijving

Sfeervolle en luxe woonboerderij met vele mogelijkheden op een prachtige kavel van ruim 2000 m², met genoeg ruimte voor de tuinliefhebber, de appel- en perenbomen zijn al aanwezig.

Deze woonboerderij is vanaf 2008 vrijwel geheel gemoderniseerd en geïsoleerd en onderhoudsarm gemaakt door o.a gebruik van kunststof kozijnen en kunststof dakgoten.
Verder is op het perceel aanwezig:
• Een vrijstaand geïsoleerd bijgebouw voorzien van (werk)kamer met schuifdeur naar overdekt terras.
• Een loods van 95m2 voor meerdere doeleinden geschikt.

Natuurlijk zijn er nog veel meer pluspunten, zoals de vrije ligging aan de achterzijde, de volledige woning gelijkvloers en de etage die alle mogelijkheden biedt om eventueel extra kamer(s) te creëren. Kortom een levensloopbestendige woonboerderij!!

Indeling: entree, sfeervolle woonkamer met aangrenzende luxe woonkeuken (totaal maar liefst ca 60 m²), kelder, lange gang, toilet, 4 slaapkamers (13, 10, 10 en 11 m² met inloopkast van 4 m²), een riante complete badkamer en een bijkeuken/achterom. De etage is niet in gebruik als woonruimte, maar volledig in gebruik als opslagruimte. Bijgebouw (45 m²) met mogelijkheden voor werkplek aan huis, gastenverblijf e.d. De loods van 95m2 is ideaal voor hobby en/of opslagruimte.

Inhoud boerderij 950 m³, perceel 2010 m², bouwjaar oorspronkelijk ca 1917.

Jubbega (gemeente Heerenveen) is een dorp met veel voorzieningen zoals o.a. winkels, sportverenigingen en basisonderwijs. De ligging van de woonboerderij ligt zeer gunstig t.o.v de bereikbaarheid /verbindingen van de grotere plaatsen zoals, Heerenveen, Drachten , Oosterwolde, A7 en A32

*vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post verstuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen ( met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Woonkeuken v.v Boretti gasfornuis met bakplaat en dubbele oven, afzuigkap, koelkast, vriezer en vaatwasser.
• Badkamer met dubbele douche, dubbele wastafel en whirlpool/hoekbad
• Verwarming en warm water d.m.v Itoh CV ketel (2008)
• Vloerverwarming in gehele woonkamer, keuken, hal, toilet en badkamer
• Grotendeels geïsoleerd bijgebouw.
• Totaal 13 zonnepanelen
• Groot terras (ca 50 m²) met hottub om heerlijk te relaxen.
• Mechanische ventilatie voor douche, toilet, keuken/woonkamer.