Omschrijving

Paardenliefhebbers opgelet! In het buitengebied van Jubbega / Hoornsterzwaag ligt op een goed bereikbare locatie deze ruime vrijstaande en goed geisoleerde (Label A) woonboerderij (2004) met voorzieningen voor het houden van paarden. Zo combineer je ideaal de sfeer en uitstraling van een karakteristieke woonboerderij met het hedendaagse comfort! En dat op ruim 1 hectare grond. Gebouwd met de kenmerkende friese geeltjes, het zogenaamde ‘boerenvlechtwerk’ in de voorgevel en meer van die sfeervolle elementen!

Deze woonboerderij is geschikt voor jong en oud aangezien er ook een slaap- en badkamer op de begande grond aanwezig is. Maar ook voor thuiswerkers of zelfs dubbele bewoning liggen er mogelijkheden.

Indeling en afmetingen woonhuis: de woning heeft een ideale en gewilde indeling; hiervoor verwijzen we naar de plattegronden, de foto’s én de unieke mogelijkheid van een virtuele rondleiding. Deze 3D rondleiding is zowel via onze website als Funda te bewonderen en geeft u al een prachtig en waarheidsgetrouw beeld. U kunt namelijk op een ‘Google-street-view-achtige manier’ door de gehele woning wandelen. Achter de woning is een groot bijgebouw gesitueerd met drie paardenboxen, schuurgedeelte en een zolder. Heeft u geen paarden? Dan is dit uiteraard ook een hele fijne locatie om comfortabel en ruim te wonen. Zeker voor tuinliefhebbers.

Gelegen op slechts enkele kilometers van Jubbega, een gezellig dorp met veel voorzieningen zoals o.a. winkels, sportverenigingen en multifunctioneel centrum de Kompenije, met voorzieningen voor jong en oud en basisonderwijs.

Perceel 10.640 m², bouwjaar 2004.

Kunt u wel wat hulp en advies gebruiken? Neem dan uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:

• Badkamer begane grond: ligbad, douche en een dubbelle wastafel (meubel)
• Badkamer verdieping: ligbad, 2e toilet, douche en wastafel
• Keuken met elektrische kookplaat, afzuikap, combi magnetron, koelkast en vaatwaser
• Elektrisch: 8 groepen, 2 krachtgroepen en 4 aardlekschakelaars
• Verwarming en warm water d.m.v. Nefit CV (2004)
• Glasvezel aansluiting aanwezig (nog geen contract)
• Geheel geïsoleerd, energielabel A
• Begane grond voorzien van vloerverwarming
• Let op! Voor het deel met een agrarische bestemming is 10,4% overdrachtsbelasting verschuldigd