Omschrijving

Extra aantrekkelijk vanwege de scherpe FUNDA prijs!

Het woont hier heerlijk! Niet voor niets hebben de huidige eigenaren hier 30 jaar genoten. Het wordt nu tijd om wat kleiner te gaan wonen. Deze goed onderhouden vrijstaande woning is namelijk lekker groot en datzelfde geldt voor de kavel van maar liefst 1680 m². Ben je dus op zoek naar ruimte in én om het huis in combinatie met sfeer en landelijk wonen? Dan ben je hier op het juiste adres.

Tel daarbij het plekje net buiten de bebouwde kom en nabij de natuurgebieden zoals Kiekenberg en Katlijker Schar en je weet dat je zoektocht kan stoppen! De zusterdorpen Oude- en Nieuwehorne zijn gelegen op ca. 8 km van Heerenveen. Er zijn o.a. 2 basisscholen, een groot sportcomplex en een supermarkt, kortom een leuke plek om te wonen.

Indeling: hal, toilet, woonkamer met luxe nieuwe half open keuken (totaal ± 35 m²), tweede woonkamer (tuinkamer van ca. 22 m²). Verder op de begane grond: bijkeuken, badkamer en kelder. Etage: overloop, 2e toilet en 4 slaapkamers (± 12, 11, 6 en 6 m²), momenteel zijn de twee kleinste kamers met elkaar verbonden en in gebruik als een slaap- annex studeerkamer. Zolder via vlizotrap. Verder op het erf: een tweetal garages/bergingen (± 30 en 18 m²).

Inhoud ± 500 m³, perceel 1680 m², bouwjaar oorspronkelijk 1938, uitgebouwd in 1993 en 2000.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Ruime (woon)keuken (2017) met 4 pits gaskookplaat, combi magnetron, koelkast, vaatwasser, afzuigkap en
  apothekerskast.
• Badkamer begane grond met ligbad, douche en wastafelmeubel en vloerverwarming.
• Schilderwerk buitenom is in 2018 uitgevoerd
• Verwarming d.m.v. eigen cv combi ketel (ATAG 2000)
• Warm water d.m.v. zonneboiler