Omschrijving

Graag ontvangen we uw bezichtigingsaanvraag bij voorkeur per mail. We verzamelen eerst de reacties, zodat we daarna een planning kunnen maken voor de bezichtigingen. De bezichtigingen worden ingepland op 13 en 14 september 2021.

‘Tot in de puntjes verzorgd’ is deze degelijk gebouwde vrijstaande woning met garage. Fraai gelegen midden in het dorp met een heerlijk diepe tuin met veel privacy op het noord/westen. Hier vindt u altijd een plekje in de zon of in de schaduw. De woning heeft een leuke uitstraling en is sinds de bouw in 1980 zeer goed onderhouden.
De ruime vrijstaande garage van ca. 29 m² is in spouw gebouwd en heeft een beloopbare zolder.

Indeling: hal, toilet, woonkamer (± 34 m²), woonkeuken (± 23 m²) met schuifpui naar de tuin, bijkeuken (± 8 m²) en vrijstaande stenen garage (± 29 m²) met zolder. Etage: overloop, badkamer (± 4 m²) en 3 slaapkamers (± 8, 8 en 11 m²). Zolder via vlizotrap boven bijkeuken.
Perceel 589 m², bouwjaar 1980.

In de tweelingdorpen Nieuwehorne en Oudehorne zijn legio voorzieningen aanwezig, zoals scholen, kinderopvang, kerken, horeca, dorpshuis, buurt- en sportverenigingen, supermarkt en overige detailhandel. Dit alles op 10 minuten autorijden van Heerenveen, de A32 (richting Zwolle) en de A7 (richting Drachten-Groningen).

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken (2004): combi-oven, koelkast, afzuigkap, inductie kookplaat, vaatwasser (2012), vloerverwarming en
schuifpui naar de tuin
• Badkamer v.v. 2e toilet, douche en wastafelmeubel
• Elektrisch: 9 groepen, 2 krachtgroepen en 3 aardlekschakelaars
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV combi ketel (Atag Blauwe Engel 2019 en zonneboiler 2013)
• Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2018
• De spouwmuren zijn na-geïsoleerd