Omschrijving

Vanwege de grote druk op de woningmarkt brengen we eerst het volgende onder uw aandacht: De voorkeur van verkopers gaat uit naar een koper zonder voorbehoud van financiering en zonder voorbehoud verkoop eigen woning, waarbij tevens rekening gehouden dient te worden met een gewenste aanvaarding op korte termijn (b.v. april 2021). Kunt u aan deze voorkeuren voldoen? Neem dan contact op voor een afspraak met de makelaar. Bij veel belangstelling bestaat de kans dat er gekozen wordt voor een inschrijfprocedure. Daar zult u dan tijdig van in kennis gesteld worden.

Pak deze kans om betaalbaar vrijstaand te wonen. Op een kavel van bijna 1000 m² staat deze ruime, vrijstaande woning met garage. Door de hoge gootlijn is er ook op de etage veel ruimte. Voor hedendaagse begrippen is de woning iets gedateerd en er is sprake van enig achterstallig onderhoud, in de prijs is hier rekening mee gehouden. Voor modernisatie dient u daarom rekening te houden met bijkomende kosten. Even de handen uit de mouwen en u woont hier prachtig op een ruime kavel.

Indeling: hal, toilet, woonkamer, keuken, kelder, achterom, (slaap)kamer en aangebouwde stenen garage. Etage: overloop met vaste kasten, 3 slaapkamers en een badkamer. Via de vlizotrap is de zolder te bereiken. Perceel 973 m², bouwjaar ca. 1976.

Jubbega (gemeente Heerenveen) is een dorp met veel voorzieningen. U vindt hier o.a. een grote supermarkt en diverse andere ondernemingen. Verder biedt Jubbega u een ruime keuze aan sportverenigingen en andere voorzieningen zoals basisonderwijs. De huisartsenpraktijk (met eigen apotheek) bevindt zich tevens in Jubbega. Rondom het dorp zijn diverse natuurgebieden en zijn er volop wandel- en fietsmogelijkheden.

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen cv combi ketel (ATAG Blauwe Engel 1998)
• Elektrisch: groepenkast met 5 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Keuken: eenvoudig zonder inbouwapparatuur
• Badkamer: douchecabine, bad en wastafel
• De “niet zelf-bewoningsclausule” en ouderdomsclausule zijn van toepassing, meer informatie bij de makelaar
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting