Omschrijving

Verkoop informatie woonhuis én bedrijfsgebouwen; Schoterlandseweg 63/61 en Houtlaan 1 te Katlijk

Voor ondernemers die mooi willen wonen. Een modern woonhuis met een degelijk bedrijfsgebouw in een ruime opzet. Op een goed bereikbare locatie aan de Houtlaan en aan de Schoterlandseweg is dit bedrijfsgebouw geschikt voor diverse bedrijfssoorten. De goed onderhouden woning is geheel vrij van het bedrijfsgebouw te bewonen en heeft een ruime tuin. Het relatief nieuwe bedrijfsgebouw kan geheel worden gescheiden van de woning.
 
Een aantal van veel bijzonderheden en pluspunten zijn:

1. De plek is prachtig gelegen in het landelijke buitengebied van Katlijk vlakbij de dorpen Mildam en Nieuwehorne en op slechts 5 kilometer van de snelweg A32 en A7/A6.
2. De riante woning is traditioneel gebouwd, heeft een unieke indeling en is altijd goed onderhouden.
3. De kavel heeft een totale oppervlakte van maar liefst 5340m² en kent een zeer ruimtelijke opzet.
4. Het bedrijfspand bestaat uit drie hoofdgebouwen, namelijk een werkplaats met kantoorgebouw en een magazijngebouw, gelegen aan een afsluitbaar opslagterrein en autoparkeerplaatsen. Totaal 850 m².

 
Deze oorspronkelijke woonboerderij is volledig gemoderniseerd en heeft door haar ruimte, rust en locatie perfecte mogelijkheden om hobby, wonen en werken te combineren, maar ook om geheel gescheiden te wonen en te werken. Er is een uitstekende verbinding naar de A32 en A7/A6. De randstad is in een uur bereikbaar!
 
De woning is in 1994 gebouwd, de kantoren in het voormalige boerderijdeel in 2005 en de werkplaats en het kantoorgebouw zijn van 2008. Voor de indeling verwijzen we naar de plattegronden en de foto’s. Globaal omschrijven we een speelse ruime woonkamer, nieuwe woonkeuken, 4 slaapkamers, 2 badkamers, 3 kantoren, kantine, werkplaats, showroom met werkplekken en een kelder. Een bezichtiging ter plaatse kan een goed beeld geven van de vele mogelijkheden. Het geheel is in de loop der jaren prima onderhouden. De totale woonoppervlakte is circa 247 m².

Neem uw eigen NVM Makelaar mee!

Bijzonderheden:

  • Verwarming van de woning met een CV combi ketel (2020), met vloerverwarming op de begane grond.
  • Verwarming van werkplaats en showroom is met vloerverwarming op basis van aardwarmte.
  • Woonkeuken (2020) voorzien van vaatwasser, combimagnetron, koelkast, inductie kookplaat, afzuigkap
  • Badkamer begane grond (2020): met dubbele wastafel, toilet en douche
  • Badkamer etage (1994): ligbad, wastafel, douche en toilet
  • Schilderwerk 2018