Omschrijving

Geen dertien in één dozijn woning! Deze ruime, in 2000 gebouwde, half vrijstaande woning met garage heeft een bijzondere indeling én uitstraling. Vanaf 2017 is de woning grotendeels gemoderniseerd: keuken en cv ketel zijn vernieuwd, de tuin is opnieuw aangelegd en de woning is van binnen en buiten geschilderd. Hier hoeft u als koper niet veel meer aan te doen!
De woning ligt in een jonge woonwijk met de voorzieningen van Oude- en Nieuwehorne op loopafstand

Indeling: hal, toilet, tuingerichte keuken met openslaande deuren naar de tuin (± 22 m²), woonkamer (± 23 m²), garage (± 22 m²). Etage: overloop met een garderobe-nis, 3 slaapkamers (± 14, 11 en 7 m²) en een badkamer. 2e etage bereikbaar via vaste trap met mogelijkheid van 4e kamer (± 12 m²) en een zolderberging. Inhoud ± 375 m³, perceel 255 m², bouwjaar 2000.

De zusterdorpen Oude- en Nieuwehorne zijn gelegen in het zuidoosten van Friesland, op 8 km afstand van Heerenveen. Centraal gelegen met verschillende regionale fietsroutes en er zijn uitgebreide wandelmogelijkheden.
Oude- en Nieuwehorne beschikken over een goed voorzieningenniveau (basisonderwijs, supermarkt, sportcomplex). Daarnaast is er veelzijdige kleinschalige bedrijvigheid en een bloeiend verenigingsleven.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Badkamer (2000): met douche, wastafel en 2e toilet
• Keuken (2017) met inductie kookplaat, afzuigkap, combi magnetron, vaatwasser, quooker en losse koel/vriescombinatie
• Elektrisch: 8 groepen, kookgroep, 2 aardlekschakelaars en slimme meter
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (Remeha Avanta 2017)
• Uiteraard volledig geïsoleerd
• Betonnen vloeren op begane grond en beide verdiepingen