Omschrijving

Gezien de grote belangstelling kunnen we belangstellenden vanaf maandag 18 oktober 9.30 uur alleen nog op een reservelijst plaatsen. Geef uw gegevens a.u.b. door, soms valt er een gaatje in het schema en kunt u alsnog bezichtigen. Stuur bij belangstelling bij voorkeur een email met uw gegevens.

Waarom wachten op nieuwbouw? Deze woning is verhuisklaar!
Zo, met uw neus in de boter. Deze energiezuinige (label A++), jonge en zeer ruime Zweedse woning met garage heeft een aantal leuke extra’s, zoals maar liefst 6 slaapkamers en 2 badkamers, waaronder een slaap- en badkamer op de begane grond, een centraal stofzuigersysteem en 12 zonnepanelen. De woning is gasloos en zeer energiezuinig gebouwd in 2016. Loevestein is een prachtige jonge en gezellige woonwijk aan de rand van Gorredijk. En dan ook nog eens een kavel van 774 m².

Let op: de voorkeur van verkopers gaat uit naar een koper die enigszins flexibel kan zijn in de datum van overdracht. Deze datum is op dit moment nog niet te zeggen, maar zal liggen tussen 1 maart en 1 oktober 2022, uiteraard met een tijdige vooraankondiging.

Indeling: hal, toilet, speels ingedeelde tuingerichte woonkamer met half open woonkeuken, bijkeuken, slaapkamer met inloopkast, badkamer. Het buitenleven wordt mooi bij de woning betrokken door de aan de woonkamer en woonkeuken verbonden terrasoverkappingen. Etage: ruime overloop met toilet en 2e badkamer en maar liefst 5 slaapkamers. Vlizotrap naar de ruime zolder. De oprit is ruim genoeg voor meerdere auto’s. Verder op het erf: carport en een bijgebouw met garage/berging en kantoor/hobbyruimte (studio). Voor de maatvoering verwijzen we naar de plattegronden.

Perceel 774 m², bouwjaar 2016.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is goed bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. warmtepomp (lucht/water), Hitachi 2016 met 200 liter vat
• Keuken (2016) met vaatwasser, inductiekookplaat (kookeiland), afzuigkap, magnetron, stoomoven,
wijnkoeler, close in boiler en quooker
• Badkamer begane grond: met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel
• Badkamer etage: met grote douche en wastafel
• Elektrisch: ruim voldoende groepen met aardlekschakelaars
• 12 zonnepanelen, opbrengst van ca. 3100 Kwh
• Watertank voor gebruik hemelwater aanwezig (2000 liter)
• Lekker energiezuinig wonen met energielabel A++