Omschrijving

Alvorens we bezichtigingen in gaan plannen willen we graag twee punten onder uw aandacht brengen:

1. de verkoop is onder voorbehoud dat het de verkopers lukt een andere woning te vinden
(uitleg: https://www.sierdmoll.nl/blog/no-risk-voor-verkoper/ )

2. gezien de belangstelling zal de verkoop plaats vinden d.m.v. een inschrijfprocedure * .

We plannen uitsluitend bezichtigingen in met kandidaten die op voorhand aangeven bovenstaande twee punten te accepteren.

*
De belangstellenden worden in de gelegenheid gesteld om tot donderdag 11 maart 2021 om 12.00 uur een eenmalig maximaal bod uit te brengen. Iedere kandidaat mag zelf bepalen welk maximaal bod er uitgebracht wordt en onder welke voorbehouden.

Afhankelijk van het aantal biedingen en de hoogte van die biedingen zijn er twee  mogelijkheden in het vervolgtraject:

    Geen biedingen:
    het pand wordt daarna te koop aangeboden
     
    Wel biedingen:
    Verkoper neemt het maximum bod van de beste bieder in overweging en zal beoordelen of het bod goed genoeg is om tot gunning over te gaan. We spreken nadrukkelijk over het beste bod; dit hoeft niet perse de hoogste te zijn. Het kan namelijk gebeuren, dat als iemand lager biedt dan een ander, echter zonder ontbindende voorwaarden, terwijl de hogere bieder met ontbindende voorwaarde voor financiering biedt, dat op dat moment toch wordt gekozen voor degene die het lagere bod uitgebracht heeft. Ook de aanvaardingsdatum kan van invloed zijn op de kwaliteit van uw bod. Indien er meerdere gelijkwaardige ‘beste biedingen’ zijn welke voor gunning in aanmerking komen, dan kan een loting bepalen wie de koper zal worden.

U kunt uw maximum bod kenbaar maken na de bezichtiging door een digitaal formulier in te vullen en te versturen. Het betreffende formulier volgt als we de bezichtigingsafspraak bevestigen.
 
——————————————————————————————————————————–

Met de tuin aan de weilanden! Vlakbij Heerenveen, in het rustige dorpje Langezwaag staat deze fraai gelegen woning met garage. Door de hoge gootlijn aan de voorzijde biedt de woning ook veel ruimte op de 1e verdieping. De woning is gelegen in een rustige kindvriendelijke wijk, nabij een plantsoen waar geen doorgaand verkeer komt, vlakbij de school.

Indeling: hal, toilet, woonkamer met open keuken (totaal ± 37 m²), bijkeuken (± 6 m²), vrijstaande houten garage (± 28 m²), terrasoverkapping en tuin op het zuid/oosten. Etage: 3 slaapkamers (± 13, 12 en 5 m²) en badkamer (± 5 m²). Vlizotrap naar zolderverdieping.
Inhoud circa 325 m³, perceel 316 m², bouwjaar ca. 1982.

Hier treft u een prima gezinswoning in een gezellig dorp tussen Heerenveen en Gorredijk. De basisschool is op loopafstand. Het dorp Langezwaag heeft een sportcomplex, een basisschool en een actief verenigingsleven. De voorzieningen van Gorredijk en Heerenveen zijn dichtbij. Er is een uitstekende verbinding naar de A7. De randstad is in een uurtje bereikbaar!

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water doormiddel van eigen CV ketel (Nefit 2001)
• Elektrisch: 4 groepen
• Badkamer met bad (douchen in bad) en wastafel
• Keuken met vaatwasser, koelkast, 5 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Toilet begane grond vernieuwd in 2020
• Stenen verdiepingsvloer!
• Verkoop is onder voorbehoud van het vinden van een andere woning (No Risk Verkoper)
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting