Omschrijving

Wat een prachtig uitzicht over het water, de Turfroute én de weilanden! Uniek in een woonwijk. Zeer robuuste vrijstaande woning (2002) in de wijk ‘Loevestein’, op één van de mooiste plekjes van de wijk. Met een woonoppervlakte van ruim 170 m² een ideale gezinswoning, met een hoge gootlijn is de etage ook lekker ruim. Zomerdag kun je vanaf de overkant van de weg in een bootje stappen en winterdag kan het zo maar zijn dat er geschaatst kan worden. Veel mooier kan het niet worden toch…..

Indeling: hal, toilet, zeer ruime en heerlijk lichte, zonnige woonkamer (± 55 m²) met erker en twee schuifpuien (naar zijterras en achtertuin). Aangrenzende keuken (± 12 m²) vernieuwd in 2012. De voormalige garage is omgebouwd tot een inpandige berging/bijkeuken van 25 m². Achter de woning is een grote veranda (± 26 m²) waar het heerlijk vertoeven is. Achtertuin met veel privacy door de gunstige ligging ten opzichte van de omliggende bebouwing. Etage: ruime overloop, 3 slaapkamers (allemaal ± 13 m²) en een bergkamer/kledingkamer (± 7 m²). De 2 slaapkamers aan de voorzijde hebben toegang tot het balkon boven de erker. Grote badkamer (± 12 m²). 2e etage, bereikbaar middels een vaste trap vanuit de bergkamer: grote zolder met mogelijkheid van een extra slaapkamer of zolderkamer. Bouwjaar 2002, inhoud woning ± 585 m³, kavel 437 m².

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken (2012) met vaatwasser, oven/grill, koelkast, 5 pits gaskookplaat en afzuigkap (alles van M-system).
• Schilderwerk buitenom is in 2016 uitgevoerd
• Elektrisch: 8 groepen, 2 aardlekschakelaars, kookgroep en een nieuwe slimme meter
• In 2012 is de trap vernieuwd
• Verdiepingsvloer van beton
• Verwarming en warm water d.m.v. CV combi ketel (AWB 2001)
• Badkamer: met bubbelbad, wastafel, toilet