Omschrijving

Gewild woningtype in geliefde straat! De straat is met name geliefd vanwege de ligging ten opzichte van het centrum en toch de rust van een woonwijk met alleen bestemmingsverkeer. De woning is prima onderhouden en heeft een bijzondere ligging met de achterkant aan de straatzijde. Daardoor biedt de tuin op het zuiden veel privacy en heeft u aan de voorzijde een wandelpad en geen autoverkeer.
Indeling: hal, toilet, L-vormige woonkamer met open keuken (totaal ± 39 m²), ruime bijkeuken. Etage: 3 slaapkamers (± 12, 9, en 6 m²) en een badkamer met grote dakkapel (± 6 m²). 2e etage: zolderberging. Inhoud ± 350 m³, perceel 236 m², bouwjaar 1982.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is uitstekend bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
– Verwarming doormiddel van eigen CV ketel (Remeha 2014)
– Elektrisch: 4 groepen, 2 aardlekschakelaars en slimme meter
– Dakbedekking platte dak in 2014 vervangen
– Badkamer (2000) met wastafelmeubel, 2e toilet en douche
– Keuken (2003) met 4 pits-gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, combi magnetron en vaatwasser
– Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2016
– Verkoop is onder voorbehoud van het vinden van een andere woning (No Risk Verkoper)