Omschrijving

Bijzondere ligging. Nabij het centrum van Gorredijk, tegenover een brede groenstrook met speelveld, en nabij het plantsoen (“de groene long”) De Wiken ligt deze keurig onderhouden knusse tussenwoning met bijkeuken. Keurig bewoond en onderhouden. Door de gunstige ligging aan een doodlopend straatje van dit woonerf, komt op dit stukje uitsluitend bestemmingsverkeer naar de naastgelegen twee woningen. De tuin is gelegen op het zuiden, heeft een achterom en een fietsenschuurtje met een gezellig terras.

Indeling: entree, woonkamer met open keuken (totaal ± 36 m²), bijkeuken (± 8 m²), toilet, houten berging. Etage: 3 slaapkamers (± 14, 8 en 10 m²), nette badkamer. Vlizotrap naar de 2e etage: zoldertje met dakraam. Inhoud ± 250 m³, perceeloppervlakte is 146 m², bouwjaar 1982.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. CV ketel, Vaillant HR uit 2002
• Elektrisch: 4 groepen met 2 aardlekschakelaars
• Badkamer: met ligbad (douchen in bad) en wastafel
• Keuken v.v. oven, 4 pits gaskookplaat, koelkast, afzuigkap en losse vaatwasser (ter overname)
• Vrijwel geheel voorzien van isolerende beglazing
• Recent geschilderd