Omschrijving

Gezien de grote belangstelling kunnen we belangstellenden vanaf 16 november 12.00 uur alleen nog op een reservelijst plaatsen. Geef uw gegevens a.u.b. door, soms valt er een gaatje in het schema en kunt u alsnog bezichtigen. Stuur bij belangstelling bij voorkeur een email met uw gegevens.

Dat is pas bijzonder! Gewilde 2/1 kap woning op een ruime kavel van maar liefst 548 m². Deze woning heeft dan ook nog eens een lekkere vrije ligging, zonder overburen en naast een groenstrook. Niet alleen het woningtype, maar ook de straat is erg geliefd. Met name vanwege de ligging ten opzichte van het centrum en toch de rust van een woonwijk met alleen bestemmingsverkeer. Het woont hier inderdaad heerlijk. De huidige eigenaar is eerste bewoner sinds 1981. Dat zegt genoeg! De woning is keurig bewoond, maar verdient een flinke schilderbeurt en enige modernisatie.

Indeling: hal, toilet, L-vormige woonkamer met open keuken (totaal ± 39 m²), ruime bijkeuken, garage en carport. Etage: 3 slaapkamers (± 12, 9, en 6 m²) en een badkamer. 2e etage: zolderberging. Inhoud ± 330 m³, perceel 548 m², bouwjaar 1981. De tuin met tuinhuisje geeft voldoende ruimte voor zon én beschutting.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is uitstekend bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming doormiddel van eigen CV ketel (Nefit 2014)
• Elektrisch: 8 groepen, kookgroep en 2 aardlekschakelaars
• Badkamer met douche, wastafel en 2e toilet
• Keuken (1996) met inductie kookplaat, afzuigkap en vaatwasser
• Overdracht dient i.v.m. nalatenschap bij voorkeur plaats te vinden bij notaris Anna de Vries te Drachten
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting