Omschrijving

De jaren 30 zijn niet voor niets zo populair in de woningmarkt! Deze sfeervolle vrijstaande woning is gebouwd in 1935, maar wel grotendeels geïsoleerd en gemoderniseerd. Goed onderhouden ook nog! En dat op loopafstand van het gezellige centrum van Gorredijk en alle voorzieningen.

Indeling: hal, kelder, woonkamer ensuite met suitedeuren en schouw met open keuken (totaal ± 32 m²), bijkeuken, badkamer met toilet. Etage: overloop, 3 slaapkamers (ca.11, 10 en 9 m²), Vlizo trap naar de vliering. Verder op het erf een houten schuur en een tuinhuisje met douche toilet en elektrische vloerverwarming. Inhoud ± 295 m³, bouwjaar oorspronkelijk ± 1935, perceel 345 m².

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is goed bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Elektrisch: 4 groepen met 2 aardlekschakelaars
• Keuken: v.v. 5 pits gaskookplaat, oven, koelkast en afzuigkap
• Badkamer (2015) v.v. met inloopdouche, hoekbad, toilet en wastafelmeubel
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV-combi ketel (Atag 2009)
• De dakkapellen zijn vernieuwd en in kunststof uitgevoerd
• Schilderwerk is goed bijgehouden (2016 door een schilder, in 2018 bijgewerkt door dezelfde schilder en in 2020 door
  verkoper bijgewerkt.
• Platte dak (bedekking) is in 2016 vernieuwd