Omschrijving

Terug in de tijd, maar dan wel naar die mooie jaren 30. Een hele populaire tijd in de woningmarkt, en dat is niet voor niets. Deze woning is degelijk gebouwd en prima bewoonbaar. Er is echter nog geen luxe en modernisering doorgevoerd. Prachtig gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Gorredijk en alle voorzieningen.

Indeling: hal, woonkamer met erker (± 29 m²), keuken (± 11 m²), bijkeuken/achterom, douche en toilet. Etage: overloop, 2 slaapkamers (± 15 en 11 m²). Zoldertje. Verder op het erf een stenen garage en een diepe tuin op het westen. Inhoud ± 400 m³, bouwjaar oorspronkelijk ± 1935, perceel 443 m².

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is goed bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Elektrisch: 2 groepen met 1 aardlekschakelaar
• Keuken: eenvoudig en zonder inbouwapparatuur
• Badkamer: eenvoudig, met douche en wastafel
• Verwarming d.m.v. gaskachels
• Warm water d.m.v. geiser
• Ouderdomsclausule en niet zelfbewoningsclausule zijn van toepassing
• art. 6.3 (t.a.v. verborgen gebreken) van de NVM koopakte wordt uitgesloten (meer info bij de makelaar)