Omschrijving

Wonen zonder zorgen over onderhoud van uw woning en/of tuin? Overweeg dan een verhuizing naar dit prachtig gelegen appartement met een mooi uitzicht over Gorredijk. Het in 2008 gebouwde appartement heeft een zonnige ligging aan de zuidzijde van gebouw ‘de Gieter”. Het 3-kamer appartement ligt de 3e (bovenste) etage. Onderhoudsarm met kunststof kozijnen en een balkon op de zuidzijde. Op de begane grond heeft u een eigen parkeerplaats en een berging. Mooi gelegen aan de rand van het centrum, dus vlakbij de natuur van Lippenhuizen maar ook vlakbij de voorzieningen van Gorredijk. Geschikt voor jong en oud. Het gehele complex is rolstoelvriendelijk gebouwd.

Indeling: entree, hal met meterkast en toilet, woonkamer met keurige open keuken (± 39 m²), 2 slaapkamers (± 14 en 8 m²), ruime badkamer, balkon en bijkeuken. Op de begane grond een eigen (fietsen)berging (± 6 m²) en een eigen parkeerplaats. Algemeen: bouwjaar 2008, woonoppervlakte ca. 90 m².

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is goed bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken: v.v. combi magnetron, koelkast, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
• Badkamer: met douche, 2e toilet en wastafelmeubel
• Afgesloten entree met lift en een videofoon-installatie
• Verwarming en warm water d.m.v. HR combi ketel (Agpo Ferroli 2008)
• De gezonde Vereniging van Eigenaren (VVE) zorgt voor het onderhoud, schoonmaken, verzekering,
reservering e.d. kosten: ca. € 140,- per maand
• Elektrisch: 4 groepen en 2 aardlekschakelaars
• De niet-zelfbewoningsclausule is van toepassing

.