Omschrijving

Inpakken en verhuizen maar! Dit appartement is in 2008 gebouwd en recentelijk (2017) zeer smaakvol gemoderniseerd. Naast de keuken, badkamer en toilet zijn ook de vloer-, wand- en raambekleding (deels ter overname) geheel vernieuwd.
Verhuisklaar, dus u kunt er zo in.

Het 3-kamer appartement ligt de 3e (bovenste) etage. Onderhoudsarm met kunststof kozijnen en een balkon op de zuidzijde. Op de begane grond heeft u een eigen parkeerplaats en een berging. Mooi gelegen aan de rand van het centrum, dus vlakbij de natuur van Lippenhuizen maar ook vlakbij de voorzieningen van Gorredijk. Geschikt voor jong en oud. Het gehele complex is rolstoelvriendelijk gebouwd.

Indeling: entree, hal met meterkast en toilet, woonkamer met keurige open keuken (± 36 m²), 2 slaapkamers (± 14 en 8 m²), ruime badkamer, balkon en bijkeuken. Op de begane grond een eigen (fietsen)berging en een eigen parkeerplaats. Algemeen: bouwjaar 2008, woonoppervlakte ca. 88 m².

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is goed bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Keuken (2017): v.v. combi magnetron, stoomoven, vriezer, koelkast, vaatwasser, inductie kookplaat en afzuigkap
(alles van AEG), verder voorzien van fraai granieten blad en veel bergruimte (kasten en lades)
• Badkamer (2017): met douche, 2e toilet en wastafelmeubel
• Afgesloten entree met lift en een videofoon-installatie
• Verwarming en warm water d.m.v. HR combi ketel (Agpo Ferroli 2008)
• De gezonde Vereniging van Eigenaren (VVE) zorgt voor het onderhoud, schoonmaken, verzekering, reservering e.d.
kosten: € 135,84 per maand
• Elektrisch: voldoende groepen en aardlekschakelaars