Omschrijving

Op de prachtige plek van de vroegere saunastate, kunt u nu kans maken op een unieke schuurwoning (onder architectuur). En dat op een kavel van maar liefst bijna 5000 m² aan de rand van het dorp.

De optie om alleen de bouwkavel te kopen is ook bespreekbaar. De kavel is te koop voor € 350.000 kosten koper.
 
Aan de voorzijde vrij uitzicht over de weilanden en de ondergaande zon. Aan de achterzijde zicht op uw eigen ‘ parkachtige tuin’ ? Hier kan het!
 
De Liphusterheide is slechts 3 kilometer verderop, de bossen en de golfbaan van Beetsterzwaag zijn op 7 kilometer vanaf deze locatie te vinden. En het levendige centrum van Gorredijk is binnen 5 minuten te bereiken. Heerlijk wonen met veel vrijheid en privacy, maar niet afgelegen.
 
Wat het extra leuk maakt is het feit dat je hier nog invloed kunt hebben op de te kiezen materialen, de indeling en de mate van luxe in de uitvoering. Je kunt rechtstreeks in gesprek met de verkoper en architect om het plan naar eigen wens te maken. Zo kunt u zelf meepraten over de mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een eigen werkruimte of juist een slaap- en badkamer op de begane grond. Op die manier heeft u niet alleen een energiezuinige woning, maar ook een levensloopbestendige en onderhoudsarme woning. Door middel van bijgaand schetsontwerp kunt u al een goed beeld krijgen van de eerste ideeën die bij de gemeente Opsterland zijn ingediend.

Genoemde woonoppervlaktes en inhoud zijn indicatief aangezien de indeling en woonwensen nog uitgewerkt moeten worden.
 
Bent u serieus belangstellend dan kunnen we een afspraak regelen om te beoordelen of een samenwerking kans van slagen heeft.

Afhankelijk van uw wensen en dergelijke zal een totale investering uitkomen tussen circa € 700.000 en € 800.000.
 
De gemeente heeft al schriftelijk aangegeven mee te willen werken aan een omzetting naar een woonbestemming.