Omschrijving

Geen alledaagse half vrijstaande woning. Met name de ‘dwarskap’ geeft de woning een prachtige uitstraling. Het woont hier aantoonbaar heerlijk, want de eerste bewoners zitten hier al sinds de bouw in 1993. De tuin is keurig en ligt heerlijk besloten op het zuid/westen. Extra pluspunt is in de fraaie brede straat te vinden, met een groenstrook in het midden. Aan het eind van de straat loop je de bosstrook in aan de rand van het dorp.

Deze ruime woning met balkon, bijkeuken, garage en berging is traditioneel gebouwd. Zowel de voor- als de achterzijde is recent voorzien van kunststof gevelbekleding. Er is weinig schilderwerk meer, en dat is ook nog altijd keurig bijgehouden. Dat maakt de woning onderhoudsarm. Jubbega is een gezellig dorp met veel voorzieningen zoals o.a. winkels, sportverenigingen en basisonderwijs in de gemeente Heerenveen.

Indeling: hal, toilet, woonkamer met half open keuken (totaal ± 45 m²), bijkeuken en garage (± 24 m²). Etage: overloop, 2 slaapkamers (± 14 en 11 m²) en een grote badkamer. 2e etage via vaste trap met bergkamer en een 3e slaapkamer (± 8 m²). Inhoud ca. 410 m³, perceel 375 m², bouwjaar 1993.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Elektrisch: 6 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Keuken met 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, combi magnetron en koelkast (2017)
• Verwarming d.m.v. CV combi ketel (Nefit Topline ± 2008)
• Badkamer: douche, wastafelmeubel, ligbad en 2e toilet
• Beton verdiepingsvloer