Omschrijving

Gezien de grote belangstelling kunnen we belangstellenden vanaf nu alleen nog op een reservelijst plaatsen. Geef uw gegevens a.u.b. door, soms valt er een gaatje in het schema en kunt u alsnog bezichtigen. Stuur bij belangstelling bij voorkeur een email met uw gegevens.

(Her)starters opgelet! Deze heerlijk ruime twee onder één kap woning staat op een mooie plek aan de rand van het centrum en grenzend aan een groenstrook. Naast de gunstige ligging heeft deze recentelijk gerenoveerde woning nog een aantal mooie pluspunten: hoge gootlijn, kunststof kozijnen, goed geïsoleerd (label A), tuin op het westen met overdekt terras en een vaste trap naar de zolder met mogelijkheid van 4e slaapkamer.

Indeling: hal met toilet, woonkamer (± 18 m²), eethoek (± 12 m²), keuken (± 8 m²) en vrijstaande stenen berging (± 5 m²). Etage: overloop, 3 slaapkamers (± 8, 12 en 14 m²) en een badkamer (± 4 m²). Vaste trap naar de 2e etage met mogelijkheid van 4e slaapkamer (± 23 m²).
Perceel 197 m², bouwjaar ± 1974.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is goed bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. CV ketel (AWB 2010)
• Elektrisch: 6 groepen, 2 aardlekschakelaars
• Badkamer: met wastafel, 2e toilet en douche
• Keuken zonder inbouwapparatuur
• Geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing, muurisolatie en dakisolatie, energielabel A
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting