Omschrijving

                              
Ruimtezoekers opgelet! Een grotere tussenwoning in deze prijsklasse vindt u niet. Deze samengevoegde boven- en benedenwoning is bijzonder geschikt voor een groot gezin of voor mensen die werk- of hobbyruimte aan huis wensen. De woning beschikt over maar liefst 6 slaapkamers. De woning is goed geïsoleerd: de kruipruimte is voorzien van Drowa chips, de muren en het dak zijn geïsoleerd en geheel voorzien van isolerende beglazing.
 
Als extra pluspunt mag ook het grasveldje tegenover de woning genoemd worden. Dat geeft niet alleen een vrijer zicht vanuit de keuken, het veldje kan ook dienen als extra speelplek voor de kinderen. Gelegen in een recentelijk gerenoveerde woonwijk met veel parkeerruimte en een eigen speelveld in de wijk (met speeltuin vereniging).
 
Indeling: hal, toilet, woonkamer met 1/2 open keuken en deur naar de tuin (totaal ± 34 m²), berging (± 8 m²).
1e Etage: 3 slaapkamers (± 7, 13 en 11 m²)  en een complete badkamer met 2e toilet (± 6 m²). 2e Etage: overloop, 3e toilet, 2 slaapkamers (± 21 en 7 m²) en balkon aan voor- en achterzijde. 3e Etage: slaapkamer (± 11 m²), wasruimte en bergruimte.
Inhoud ± 480 m³, perceel 132 m², bouwjaar ± 1972.
 
* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.
                                                          
Bijzonderheden:

  • Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV combi ketel (Atag 2020)
  • Badkamer (2015): met douche, toilet, ligbad en wastafel
  • Keuken: met inductie kookplaat, afzuigkap en close in boiler
  • Elektrisch: 6 groepen, kookgroep en 2 aardlekschakelaars
  • Woonkamer voorzien van massief houten vloer
  • Bovenste etage voorzien van een kunststof kozijn met dubbel glas
  • Toilet in 2015 gerenoveerd.