Omschrijving

Ruimtezoekers opgelet! Een grotere tussenwoning in deze prijsklasse vindt u niet. Deze voormalige boven- en benedenwoning is samengevoegd tot één bijzonder ruime woning met veel mogelijkheden. Zeer geschikt voor een groot (of samengesteld) gezin, inwonende ouders, of voor mensen die werk- of hobbyruimte aan huis wensen. Deze ruime tussenwoning beschikt over maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers. De gevels zijn geïsoleerd en bijna alle ramen zijn voorzien van isolerende beglazing. De woonwijk met veel parkeerruimte is recentelijk gerenoveerd.

Indeling: hal met veel kastruimte en toilet, woonkamer met 1/2 open keuken en deur naar de tuin op het zuiden. 1e Etage: 3 slaapkamers en een badkamer. 2e Etage: grote slaapkamer met aangrenzende (was)kamer (zeer geschikt te maken als inloopkast of badkamer en suite), balkon aan voor- en achterzijde. 3e Etage: slaapkamer, eenvoudige 2e badkamer en bergruimte. Aan de voorzijde een stenen berging en de tuin ligt op het zuiden.
Inhoud ± 480 m³, perceel 138 m² (+ ca. 8 m² snippergroen), bouwjaar ± 1972.

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de goede busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. huur CV combi ketel, € 33,52 p.m. (ATAG 2016)
• Badkamer 1e etage: douche en wastafelmeubel.
• Badkamer 3e etage: eenvoudig met wastafel en douche (momenteel niet in gebruik)
• Keuken (± 2012): 5 pits gasfornuis met oven, afzuigkap, koelkast, combimagnetron en nieuwe vaatwasser
(sept. 2020)
• Elektrisch: 6 groepen en 2 aardlekschakelaars
• In de periode 2008-2011 zijn enkele deuren en ramen vervangen en is deels HR++ beglazing toegepast.
De kunststof dakkapel is geheel vernieuwd en de gevel is geïsoleerd
• Strook snippergroen van ca. 8 m² verkregen door verjaring, koper kan dit kadastraal vastleggen