Omschrijving

LET OP! Deze woning staat Te Ruil!

Dat wil zeggen dat een bezichtiging van ’t Corso 30 alleen weggelegd is als je bereid bent je eigen woning ‘in te ruilen’. Dat kan alleen als je eigen woning voldoet aan de wensen van deze verkopers, namelijk: in Lippenhuizen gelegen, vrijstaand met (mogelijkheid) garage, 4 slaapkamers (of mogelijk) en prijsklasse tot maximaal 425.000 k.k.

Dus heb je een woning die voldoet aan de wensen van verkopers en voldoet ’t Corso 30 aan jouw wensen? Dan maken we graag een afspraak om de mogelijkheden van (in)ruil te bespreken.

De prijsklasse van ’t Corso 30 ligt tussen € 250.000 en € 275.000 kosten koper.
 


Laat je verrassen door de ruimte in deze keurige 2/1kap woning. Gelegen in een gezellige en gewilde straat in een kindvriendelijke buurt. De kleine maar gezellige tuin wordt ruimschoots gecompenseerd door het nabijgelegen speelveld!

Indeling: entree, ruim toilet, woonkamer met aangrenzende woonkeuken (totaal ± 48 m²), bijkeuken/achterom, inpandige garage (± 21 m²). Mooie overkapping aan de achtergevel. Etage: vide-overloop, inloopkast, badkamer en 3 slaapkamers (± 11, 12 en 8 m²), waarvan één met een klein balkon. Vaste trap naar de 2e etage met een 4e (slaap)kamer en een zolder. Inhoud ± 455 m³, perceel 284 m², bouwjaar 1978.

Lippenhuizen is een gezellig dorp met basisvoorzieningen waaronder een kleine supermarkt, cafetaria/eetgelegenheid, basisschool en kinderopvang. Verder een rijk verenigingsleven. Lippenhuizen ligt in een schitterende omgeving met bos, heide en landerijen. De plaats Gorredijk met haar vele voorzieningen ligt slechts op enkele kilometers afstand alsmede de A7 Groningen – Heerenveen.

* Vanwege het coronavirus verzoeken wij u om vooraf extra goed de foto’s te beoordelen, het filmpje te bekijken en bij voorkeur ook de virtuele rondleiding te maken. Dit kan met behulp van de VR bril die wij voor u klaar hebben liggen. Op verzoek kan deze ook per post gestuurd worden. Op deze manier kunnen we samen voorkomen dat er onnodige bezichtigingen (met besmettingsrisico) plaats vinden.

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV combi ketel (2012)
• Elektrisch: 5 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Schilderwerk is periodiek bijgehouden
• In 2012 is de gevel opnieuw gevoegd
• De voorzijde is in 2019 voorzien van onderhoudsarme (Keralit) delen
• Keuken (1998): v.v. vaatwasser, oven, 4 pitsgasfornuis, afzuigkap en koel/vriescombinatie
• Badkamer (2016) met 2e toilet, dubbele wastafel en douche
• Traditionele bouw met betonnen verdiepingsvloer
• Verkoop is onder voorbehoud van het vinden van een andere woning (No Risk Verkoper)