Omschrijving

Dit soort kansen komen niet vaak voorbij: vrijstaand wonen met slaap- en badkamer op de begane grond op een ruime kavel (895 m²!) voor zo’n scherpe vraagprijs. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1929 en heeft nog veel fraaie glas-in-lood ramen uit die periode. Begin jaren 80 is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor de woning op de begane grond over een ruime slaapkamer en een badkamer beschikt. Op de etage zijn ook nog 3 slaapkamers, daardoor is de woning geschikt voor zowel senioren als gezinnen. De woning is fraai gelegen, heeft een nette keuken (2007), een diepe kelder en is onlangs nog voorzien van een nieuwe cv ketel (2019).
 
In de prijs hebben we rekening gehouden met de staat van de woning. Er moet veel gebeuren, maar de basis is degelijk gebouwd. Het is vooral een kwestie van moderniseren, isoleren en verbeteren. In uw berekeningen dient u dus rekening te houden met bijkomende kosten.
 
Een woning met mogelijkheden voor jong en oud!
 
Indeling: hal, woonkamer, half open keuken, kelder, bijkeuken/achterom, toilet, badkamer, 2 (slaap)kamers (± 6 en 12 m²) en een vrijstaande houten garage (± 24 m²) met werkplaats (± 10 m²). Etage: overloop en 3 slaapkamers.
Inhoud ± 360 m³, perceel 895 m², bouwjaar ca. 1929, aanbouw 1982.
 
Langezwaag is een gezellig dorp tussen Heerenveen en Gorredijk met een sportcomplex, een basisschool en een actief verenigingsleven. De voorzieningen van Gorredijk en Heerenveen zijn dichtbij. Er is een uitstekende verbinding naar de A7. De randstad is in een uurtje bereikbaar!
 
Neem uw eigen NVM makelaar mee!
 
 
Bijzonderheden:

  • Elektrisch: slimme meter met 6 groepen en 2 aardlekschakelaars
  • Keuken (2007) met vaatwasser, combi magnetron, koelkast, natuurstenen blad, 4 pits gaskookplaat en afzuigkap
  • Dakgoten voorhuis vernieuwd in 2006/2007
  • Kleine badkamer met douche en wastafel
  • Verwarming en warm water d.m.v. eigen CV combiketel (Nefit 2019)
  • De “niet zelf-bewoningsclausule” en ouderdomsclausule zijn van toepassing, meer informatie bij de makelaar
  • Overdracht dient plaats te vinden bij notaris Rispens in Gorredijk