Omschrijving

Hoe leuk is dat? De kwaliteit van nu in een jasje van 1920.
Deze instapklare vrijstaande woning is gelegen in een gewilde en voor auto’s doodlopende straat. De woning is recentelijk geheel gemoderniseerd waarbij de sfeer, o.a. paneeldeuren en balkenplafond, behouden is gebleven. De leuke voorgevel is onlangs nog gereinigd en opnieuw gevoegd. Van binnen is bijna alles na 2015 vernieuwd: keuken, badkamer, wc, radiatoren, leidingwerk, elektrisch…eigenlijk alles dus. Ook aan isolatie is gedacht, er is overal dubbel glas, de muren zijn van binnenuit geïsoleerd en er ligt folie onder de pannen. Dit is wat wij “een gespreid bedje” noemen!.

Indeling: hal, woonkamer met open keuken (± 33 m²), achterom, toilet, badkamer   en vrijstaande berging (± 14 m²). Etage: overloop met vaste kastenwand en 2 slaapkamers (± 6 en 10 m²).
Inhoud ± 235 m³, bouwjaar oorspronkelijk 1920,  perceeloppervlakte 157 m².
 
Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.
 
Neem uw eigen NVM makelaar mee!
 
Bijzonderheden:

  • Verwarming en warm water d.m.v. CV ketel (Intergas 2007)
  • Keuken (2016) met 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en oven
  • Badkamer (2018) met douche, wastafelmeubel, vloerverwarming en designradiator
  • Toilet (2018) met vloerverwarming
  • Meterkast met 4 groepen en 2 aardlekschakelaars
  • Van binnen en buiten recentelijk geschilderd