Omschrijving

Graag ontvangen we uw bezichtigingsaanvraag bij voorkeur per mail. We verzamelen eerst de reacties, zodat we daarna een planning kunnen maken voor de bezichtigingen. De bezichtigingen worden ingepland op 19 en 20 oktober 2021.

Deze hoekwoning met garage is in 2015 uitgebouwd aan de achterzijde.
Een mooie kans voor starters, doorstarters of her starters. Met een tuin op het zuid/oosten en een eigen oprit geschikt voor meerdere voertuigen en een vrijstaande garage. Wat wil je nog meer?.

Indeling: entree, hal met toilet, trapopgang, kelderkast, uitgebouwde woonkamer met schuifpui naar de tuin, open keuken in hoekopstelling, bijkeuken/achterom. Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, badkamer. Kleine zolder. De slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast. Zolder: berging, bereikbaar via vlizotrap. Tuin De achtertuin is op het zuidoosten gelegen. In de achtertuin is een gezellige veranda, houten berging en de vrijstaande garage.

Perceel 245 m², bouwjaar ± 1958, uitbouw 2015.

Nij Beets is een gezellig dorp aan het Polderhoofdkanaal met o.a. twee basisscholen, kleine supermarkt, sportverenigingen en openlucht zwembad. Gelegen nabij fraaie natuurgebieden en op korte afstand van de A7 en de vele voorzieningen van Drachten. De randstad is in een uur bereikbaar!

Neem uw eigen NVM makelaar mee!

Bijzonderheden:
• Verwarming en warm water d.m.v. Atag cv combi ketel (2014)
• Voorzien van dak-, muur en vloerisolatie (isolatiechips in de kruipruimte)
• Deels voorzien van isolerende beglazing, deels kunststof kozijnen
• Badkamer (2020) met ruime douche, wastafelmeubel en 2e toilet
• Keuken: met koelkast, 4 pits gaskookplaat, vaatwasser, afzuigkap en combi oven/magnetron
• Elektrisch: 8 groepen en 2 aardlekschakelaars
• Kopers (voor eigen gebruik) tussen 18 en 35 jaar kunnen eenmalig vrijgesteld worden van overdrachtsbelasting