Omschrijving

Voor ondernemers die mooi willen wonen én willen besparen op reclamekosten. Dit is namelijk een prachtige zichtlocatie (hoek Tolhusleane/Tolbaas), dus veel gratis reclame. Alles is lekker ruim opgezet. Het riante woonhuis heeft een woonoppervlakte van bijna 200 m², de geïsoleerde loods is 325 m² met een etage van ruim 150 m². Het perceel is 2040 m². Degelijk gebouwd in 2001. Sindsdien goed onderhouden. Entree zowel vanaf de Tolbaas als van de Tolhusleane. Wonen en werken ineen, op een goede locatie aan de rand van Gorredijk, een voorzieningendorp ideaal gelegen tussen Heerenveen en Drachten. De woning is toekomstbestendig en geschikt voor gezinsbewoning met slaap-en badgelegenheid op de begane grond.

Indeling woonhuis: entree, ruime hal met vide, toilet, woonkamer (± 49 m²) met vloerverwarming en met aangrenzende keuken (± 13 m²), slaapkamer (± 16 m²) met eigen complete badkamer, grote bijkeuken. Etage: overloop/vide, 3 ruime slaapkamers (± 22, 17 en 12 m²) en een tweede badkamer met 2e toilet. Vlizotrap naar de ruime zolder. Indeling loods 325 m²: kantine/kantoor (± 33 m²), toilet, doucheruimte, loods (± 285 m²), zolderruimtes van ca. 50 en 100 m². De loods is eveneens voorzien van vloerverwarming! De zijwanden zijn ca. 4,50 meter hoog, de nokhoogte is ca. 6,40 meter hoog. Bouwjaar 2001, kavel 2040 m², inhoud woning ca. 780 m³

Gorredijk is een gezellig dorp aan de vaart (met sluis in de turfroute). Het dorp heeft alle voorzieningen, zoals meerdere supermarkten, gezellige winkeltjes, grote sportaccommodatie en een groot aantal (sport)verenigingen en meerdere scholen (inclusief voortgezet). De natuurgebieden van Lippenhuizen, Hemrik, Beetsterzwaag, Oldeberkoop, Oudehorne e.d. zijn dichtbij (fietsafstand). Gorredijk is prima bereikbaar door de prima busverbindingen en de ligging nabij de A7, maar wel buiten gehoorafstand.
 
Neem uw eigen NVM makelaar mee!
 
Bijzonderheden:

  • Keuken (2001) met combi magnetron, 4 pits gaskookplaat, vriezer, afzuigkap, koelkast (2015) en vaatwasser (2016)
  • Badkamer begane grond: met ligbad, wastafelmeubel en douche
  • Badkamer etage: met vloerverwarming, 2e toilet, douche en wastafel
  • Verwarming d.m.v. Remeha ketel (2001)
  • Warm water d.m.v. Inventum boiler en close in boiler
  • Elektrisch: ruim voldoende groepen en aardlekschakelaars